The Epoch Times: Despre criza guvernamentală din Ucraina

Acum mai bine de o săptămână The Epoch Times România m-a rugat să răspund la câteva întrebări despre criza guvernamentală din Ucraina. Recunosc, la început m-am panicat pentru că negocierile și neînțelegerile dintre forțele politice de la Kiev, care formează coaliția parlamentară, sunt acoperite de o ceață pe care, probabil, nici ei nu o prea înțeleg. Ce a ieșit? A ieșit un interviu pe care The Epoch Times l-a spart în două.

Mai jos găsiți ambele părți. Nu pretind că știu adevărul absolut despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, dar cel puțin încerc să înțeleg logica anumitor pași, tactici sau strategii pe care le promovează politicienii din această țară. Dacă o să înțelegem ce se întâmplă acolo, atunci o să reușim să construim o nouă strategie de abordare a acestui spațiu cu mai puține daune asupra discursului de politică externă românesc. 

De ce s-a rupt coaliţia de guvernare de la Kiev


9 comentarii:

Anonim spunea...

încă o dată moldovikani dau dovada prostiei!
unul Candu îl cheamă pe Rogozin la Chișinău, după ce ăla se plângea că nu poate să ajungă la Tiraspol pe 24 august, fiind blocat!
când o să le râdă în față în stilul caracteristic clovnului, o să realizeze poate cât de fraieri sunt!

Anonim spunea...

ar fi interesant cât din previziunile de aici ți s-au confirmat sau câte au surprins!

Alexandra spunea...

Sincer nu stiu ce sa zic nici de Kiev o fi nu o fi asa?

adam spunea...

interesant articolul, cutremurator e alocuri

deea spunea...

frumos scrir!

Simona spunea...

Foarte bine scris.

Rent a car Bucuresti spunea...

Sa speram ca se vor calma de finitiv acolo spiritele.

Atlas spunea...

In curand se vor reglementa lucrurile si acolo.

Dhara spunea...

Tot timpul vom primi actualizările și ghidurile seriale turcesti subtitrate in romana. Fiecare corp va fi acum entuziasmat și îi va plăcea să urmărească despre seriale subtitrat online pe click sud.