M-am inscris in cursa pentru postul de Presedinte al Republicii Moldova... :D



GRAMADA Angela – nascuta la 05 APRILIE 1981, reinviata la 05 APRILIE 2009.

Apartenenta politica: candidat independent.

Calitate de baza: nu are Rusia copeici cati draci am eu (zis-a tatal meu)! :D

Studii: multe, si mai mari si mai marunte + plus ceva economie + si mai multa politica.

Desfasurarea campaniei o puteti urmari pe blogul lui Vitalie Cojocaru.

Scop: sa-i arat lui Tkaciuk si intregii pleiade roskate kuzikinu mati si gde raki zimuiut! (sorry pentru jargoane :d – in sedintele guvernului se va repeta si asta daca cineva nu-si va face treaba asa cum trebuie) si fara Eurovisioane in sedintele Parlamentului!

Cauza depunerii candidaturii: imbunatatirea imaginii femeii politician in Republica Moldova, degradate intentionat de Zinaida Greceanii si Mariana Postoico + ignoranta masculilor politicieni au dus femeile la sapa de lemn + odata si odata tot va trebui sa ii infrunt personal pe toti frustratii tarii, asa ca aceasta campanie va fi o pregatire excelenta pentru viitoarea Margaret Thatcher a Moldovei!

Ce m-ar motiva: Draga Moldova, demonstreaza-mi ca ma vrei acasa!

Surse de finantare a punctelor incluse in platforma electorala: investitiile straine directe, iar datoria externa o achitam din scoaterea la licitatie a averii lui Vovka Voronin, pe care se va pune sechestru imediat cum depun eu juramantul. Daca prindem toata familia si o bagam la zdub – ajungem tara bogata! (vom organiza o licitatie deschisa, la care ii vom invita pe mai marii lumii, nu au ei ce are Voronin la Condrita)

Ce o sa fac: in prima luna voi taia frunze la caini, adica ma voi obisnui cu gardul de la Presedintie, in a doua luna ma apuc de munca. Ii tund pe toti care nu muncesc si ma incurca pe mine sa tai in continuare frunze la caini de dupa gardul presedintiei si asta deoarece eu sunt facuta pentru a ordona si controla, iar voi sunteti platiti pentru a va aduce obolul la prosperarea tarii!!!!!!!!!!

Ce nu fac: nu pun de baut, nu dau de fumat si bani pentru drogat colegilor din Guvern! :D

Nu vreau remunerarea muncii mele! E criza! Inteleg…, dar masina s-o am la usa casei mele mereu :D

PS 1: de azi inainte raspund doar la apelativul: Stimata Doamna Presedinte! ;;)

PS2:
- rog sustinatorii mei sa-si expuna in acest post opiniile cu privire la imbunatatirea platformei. In plus, fac lista cu toti cei care vor lucra la campanie (ma cunoasteti, stiti ca nu raman datoare).
- membrii oficiali ai stuff-ului, va rog, sa fiti activi.
- ideile, opiniile, sugestiile sunt bine venite.

PS3: LUPTA VA FI GREA, DAR TARA MERITA EFORTUL!!!

29 comentarii:

Natalia spunea...

Pentru viitoarea Margaret Tatcher a Moldovei, pentru imbunatatirea imaginii femeii politice si celelelate enumerate mai sus ma declar sustinatorul Numarul 1 al Stimabelei Doamnei Presedinte!!!!!:)

Angela Grămadă spunea...

Am uitat sa mentionez ca stiu si vorghesc cu acshent moldovinesc :D

Anonim spunea...

HUO! Mai mari povești n-am mai văzut!

Ovidiu Neagoe spunea...

Candidat indepedent, precum presedintele in functie al Romaniei, T.Basescu sau tu vrei modelul actualului primar al Bucurestiului, S.Oprescu?
Nu de alta, dar titultura de indepedenta, are destule intelesuri.

Angela Grămadă spunea...

Welcome back, draga Ovidiu!

Doar ma stii: nu umblu cu tertipuri, nu ma ascund dupa cuvinte si sunt cea mai directa persoana pe care o cunosti, mult prea ... pe alocuri (singur a-i spus-o :D ).

Am ales sa candidez independent. Este o decizie luata de sine statator. Nu vreau sa am soarta lui Hillary Clinton, cand partidul a fost impus sa aleaga dintre doua candidaturi foarte bune si l-a ales pe Obama... :)

Oricum, sunt foarte fericita ca ai revenit!!! Sa stie si lumea: tu esti vinovat de existenta acestui blog... asa ca WELCOME BACK!!!

Astept noi articole pe blogul tau!!!

Eleonora Lisnic spunea...

Sper să ai o experienţă interesantă :)

Babacu spunea...

Angy,stimata Doamna viitoare Presedinte, mai degraba ti se potriveste o comparatie cu Angela Merkel, aveti si acelasi prenume... Eu te sustin, dar cu o conditie (am mai spus si pe blogul lui Vitalie) - sa-ti ei un prim-ministru de la sud, poate chiar de la Branza! De ce nu? Si daca mai promiti ca vei invata limba gagauza, ca degraba o sa fim obligati sa o cunoastem toti, ca sa nu-i suparam cumva pe cei din Adunarea lor Populara (desi ei singur nu o cunosc, toti vorbesc in rusa)...

Angela Grămadă spunea...

Salutare Eleonora,

Este a doua cursa de acest gen la care particip. Prima a fost in anul 2008 cand am obtinut titlul d eprofesor al anului. Acum situatia e mai degraba o provocare din partea lui Vitalie, caruia ii spusesem ca as vota pentru o Doamna si el a spus sa dau un exemplu bun... .

Oricum, nu sunt feminista: astept voturi si din partea electoratului masculin :D

Salutare Babacu,

Stimabile Domn, pentru Dvs. a fost rezervat din oficiu functia de guvernator a zonei de Sud a Republicii Moldova. Prim-ministru poate o aduc chiar pe Doamna Angela Merkel de la Berlin. Cine stie? Experienta romaneasca in acest sens a fost de succes.

Va multumesc pentru sustinere.

Va fi o exeprienta extrem de utila!

babacu spunea...

Angy (scuze: Doamna Presedinte), multumesc mult pentru functia propusa, dar noi muncim nu pentru functii (vorba lui Urechean), ci doar "pentru binele acestui popor"...
Daca totusi vei dori sa-mi oferi o functie, poate ma faci consilier prezidential, ca eu stiu cel mai bine cine e "mama lui Kuzkin", pe care vrei sa o arati roshcatilor, si tot eu stiu unde se gasesc raci chiar si iarna... La Beleu, la "Prutul de Jos"!

Angela Grămadă spunea...

SUPERB!

Multumesc mult!

Danutza spunea...

Nu ca nu are Rusia atitea copeici citi draci ai fi avea tu, eu cred ca nu are globul atitea copeici plus bancnote citi draci poti sa descoperi la tine!!!!Mult succes in cursa electorala, sunt sigura ca victoria este de partea ta, caci stiu ce profa am avut!!!

Angela Grămadă spunea...

Multumesc Danutza!

Dracii ii impartim noi ambele. Tu ai la fel de multi! :))

Danutza spunea...

Si daca unim noi toti dracii nostri de la sud iti dai seama ce conducere va avea statul nostru? :)

Angela Grămadă spunea...

Aham: una DRACOASA! :D

=))

Natalia spunea...

:-" draci nu am nici eu putini:-" coarnele destul de tari stii tu;) si plus si de la sud...:D

babacu spunea...

Angy, Doamna Presedinte, Vad ca se aduna in jurul tau cei de pe la sud, si toti sunt "cu draci"!
Ghimpu, Presedintele interimar al RM, "se odihneste"!...

Angela Grămadă spunea...

Salut, salut!

Apoi ies dracii din noi la iveala: le ajunge cat au stat in umbra sudistii!!!!

Mai spre ora 12 noaptea va aparea lista cu cei inclusi in echipa si functiile la care au fost inaintati.

Babacu, pe mess am fost intrebata daca poti sa asiguri toata echipa cu raci pe timp de iarna si daca poti oferi poze cu mama lui Kuzea... :D

Asteptati vestile bune!

Luni si marti va avea loc votarea online!

Sa ne mobilizam!!!

Sudisti uniti-va! :D

babacu spunea...

Stimata Doamna Presedinte Angy,
ma bucur ca sudistii se unesc in jurul tau, a venit in sfarsit si vremea noastra!
Referitor la mama lui Kuzea, eu am spus ca stiu cine este, dar nu am garantat ca pot sa o arat... In localitatea mea locuieste un rus naturalizat, vorbeste romaneste la perfectie, cu numele Kuzkin, si respectiv porecla "Kuzea", apoi eu de mama lui am zis ca o cunosc, numai ca e moarta, saraca, Dzeu s-o odihneasca, si nu stiu daca pot sa dobandesc vre-o fotografie, doar de pe cruce...
Cu racii e mai simplu, doar o singura problema ar mai fi: de schimbat urgent directorul rezervatiei "Prutul de Jos", care e comunist (seful lui de la Moldsilva, Popusoi, a plecat deja), si de pus acolo un om de-al nostru, si atunci v-om manca raci si noi, nu numai comunistii...
P.S. Am avut un concurent foarte serios la functia de Presedinte, Napocel, care ducea o campanie foarte insistenta, cumpara electoratul cu pui fripti si tuica ardeleneasca, dar am inteles ca a renuntat, asa ca nu mai avem concurenti seriosi!

Anonim spunea...

Anjî prăședinthe!

Stimată doamnă președinte?

Te rog să schimbi coloristica cu privire la sud. Din câte știu eu, mă știu ca ardelean și mai știu că aparțin echipei dvs. :) Consider că fără sarea ardelenească puterea dvs. ar fi străvezie. :) Vă rog inserați-n discursurile dvs., factorul ardelenesc și moderați pozițiile prosudiste ce-mi par prea insistente și neconstructive.

Cu stimă al dvs consilier,

Napocel :-*

Angela Grămadă spunea...

Stimati coechipieri,

Stiu ca am promis sa revin cu bordul pentru campania electorala.

In primul rand tin sa va atentionez ca Stimabilul Napocel s-a reintors la noi :D. Fiul ratacitor a revenit acasa: welcome back, Napocel!

In al doilea rand: nu va faceti iluzii: in aceasta echipa este eliminat eclusivismul regional, dar mai ales cel pe baza de gender. Nu suntem o echipa feminista sau sudista, doar ca vom actiona anume acolo unde sunt problemele pentru a le elimina cat mai urgent posibil.

In al treilea rand va prezint echipa:

- Babacu - consilier prezidential pe probleme sudice;
- Napocel - consilier prezidential pe probleme nordice;
- Alex Scurtu - ministru al administratiei publice;
- Natalia - ministru al muncii;
- Stefan Caliman - secretar de stat pe probleme cu doaspora;
- Iachimas - ministru al justitiei;
- Aurica V. - reprezentant plenipotentiar al studentilor basarabeni;
- Danutza - ambasador al RiMi in Norvegia si Scandinavia;
- Calin - inca mai este liber postul de Prim-ministru.... Noi te asteptam! :D

Voi reveni cu completari si adaugiri mai spre seara.

O zi buna tuturor.

Votarea va avea loc maine si poimaine. Succes noua!!!!

Alex spunea...

Draga Angy

Dupa cate am vazut numarul sustinatorilor este in crestere ceea ce era de asteptat pt ca ai calitatile necesare sa devii presedintele tarii. Vad ca unii oponenti te iau in ras, dar sa vedem cine rade la urma... vreau sa va sugerez ca nu numai sudul e de partea noastra ci si centrul, acum lucram la nordul republicii.
Asa ca dragi contracandidati apucativa de treaba. Succes!!!

Angela Grămadă spunea...

Multumesc Alex!

Maine si poimaine vor fi cele mai grele zile..., dar suntem o echipa si vom reusi!

Ce nu facem noi pentru tara si gardul presedintiei?! :D

Anonim spunea...

Votați ANGY! De dulce-mpregnată fi-va MOLDOVA!
http://i29.tinypic.com/2yumzqo.jpg

Anonim spunea...

O Moldovă dulce-n trai precum la elvețieni doar cu Angy veți avea!!!
Votați Angy!

http://i29.tinypic.com/2yumzqo.jpg

Danutza spunea...

In primul rind vreau sa multumesc celor care o susțin pe Angy și au votat in favoarea ei, și aș vrea sa reamintesc Asociatiei barbatilor ca traim in sec 21 si intr-o tara civilizata. Ca sa fiu sincera (si sunt sigura de acest lucru) ,,fustele,, așa cum ați susținut sunt mai puternice , mult mai puternice decit voi, așa zisa Asociatie a barbatilor, caci numai un laș poate sa faca aceasta discriminare, o persoana care se teme și care nu mai are replica la curajul și puterea de care poate da dovada o FEMEIE, nu o fusta cum ati precizat. Imi pare rau ca exista asemenea ,,oameni și asociați ilustri,, in zilele noastre care promoveaza discriminari pe baza de gen. Si ca sa nu spui ca sunt nepoliticoasa pot sa-ți dau un sfat, emigreaza draga in unul dintre statele musulmane ca acolo ai toate șansele sa supravețuești cu asemenea doctrine. Drum bun!!!

Anonim spunea...

Traiul dulce, doar ANGY v-aduce!
Afișul electoral!
http://i29.tinypic.com/2yumzqo.jpg

Anonim spunea...

Traiul dulce, doar ANGY v-aduce!
Afișul electoral din fața liceului de muzică Sigismund Toduță Cluj!
http://i29.tinypic.com/2yumzqo.jpg

Anonim spunea...

Traiul dulce, doar ANGY v-aduce!
Afișul electoral din fața liceului de muzică Sigismund Toduță Cluj!
http://i29.tinypic.com/xgbi2d.jpg

Anonim spunea...

Traiul dulce, doar ANGY v-aduce!
Afișul electoral din New York pe un lcd de ultimă generație!

http://i27.tinypic.com/2q1vygh.jpg