Primii dinţi...

Nu mă prea pricep eu la copii mici, ba mai mult îmi este chiar foarte frică de ei, adică să nu îi rănesc, să le fac vreun rău. Şi cu toate acestea am doi copii... .

Responsabilitate mare... . Dar hai, mai bine, să vă spun despre ce este vorba.

Primul meu copil se numeşte „Evoluţia relaţiilor ruso-americane din perspectiva dezbaterii multilateralism-unilateralism” şi a apărut pe lume în maternitatea editurii Lumen din Iaşi în anul 2007. Mie mi-au dat lacrimile, atunci când l-am vazut, martori îmi sunt studenţii mei de la Chişinău. Se îmbulzeau în colţul ochilor, gata, gata să se prăbuşească pe obraji. Atunci mi-am zis că asemenea copii mi-aş dori foarte mulţi!

Astăzi, 12 octombrie 2009, cel de-al doilea copil al meu, adică blogul „ANGY” împlineşte exact la ora 21.00 şase luni. Nu-mi doream să vină pe lume în acea clipă grea pentru noi cei din Basarabia, dar l-am acceptat şi am început să îngrijesc de el.

Nu voi angaja Google Analytics pe post de medic ca să îmi spună dacă este sănătos sau nu. Îl las pe seama voastră: cei care mi-aţi fost alături, care aţi citit cu atenţie postările mele, aţi împărtăşit opinii, mi-aţi sugerat idei, care aţi lăudat şi aţi criticat.

Datorită lui „ANGY” acum am şi mai mulţi prieteni, cărora le port un respect deosebit.

Vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi susţinut în clipele frumoase şi mai puţin frumoase!

Sper să ne reauzim şi la 1 AN, tot aici, pe blogul „ANGY”!

PS: în bara din partea dreaptă, sub gadget-ul cu vizite, veţi găsi o casetă în care adun ideile, sugestiile, opiniile, dar mai ales CRITICILE voastre cu privire la evoluţia acestui blog! Le aştept cu nerăbdare, astfel încât să pot fi cât mai receptivă la doleanţele voastre.

10 comentarii:

Micael spunea...

La multi ani,Angy si iti doresc ca bloggingul sa fie doar o etapa in evolutia ta viitoare .
Talent ai,potential nu mai vorbesc,sansa e de parte ta ca doar este o fata frumoasa,nu mai ramane decat ca tu sa te hotarasti ce vrei face mai departe,cu toate ca fie borba intre noi,bloggingul si aparitiile virtuale tind sa ia fata mediei clasice,dar cum nu sunt un asa de "mare vizionar",trebuie sa incerci doar ceva anume ca sa speri si la rezultate .
Wow,sper ca nu mai exprimat prea intortocheat ! :-)

Angy spunea...

Multumesc, Micael, pentru toate vorbele bune!

Si tie mari succese in blogging!

Sper ca urmatorul copil sa aiba peste 200 de pagini! :))

Micael spunea...

Angy,ai ganduri mari. Succes !
Eu deocamdata traiesc foarte linistit intr-un mare vid creationist ! LOL !

Babacu spunea...

Draga Angela,
"copilul" tau, adica blogul "Angy", e foarte sanatos, si are deja si dintisori, la o varsta atat de frageda! Ce poate sa-si doreasca un parinte mai mult, decat ca copilul sau sa creasca sanatos? Deci, la mai mare, "Angy"!

P.S. Sunt mandru ca suntem din aceiasi zona a Basarabiei, si sper sa nu uiti niciodata de unde ai plecat...

Sergiu Brasoveanu spunea...

he-he...pai, inseamna ca, azi e sarbatoare mare pentru lumea analistilor (geo)politici sin spatiul etnic romanesc! La Multi Ani!

Ștefan Căliman spunea...

La mulți ani Angela, succes în toate și Cel de sus să aibă grijă de tine.

Angy spunea...

Multumesc mult, Babacu! Nu o sa uit niciodata de unde am pornit in lumea mare!

Sergiu, eu analist? Inca nu... mai este, stai sa ne ridicam si in picioare, sa stam copacel ... :))) mai este pana atunci... Si tie mult succes!

Stefan, multumesc pentru urare! Chiar am nevoie de sustinerea lui Doamne, Doamne!
Si pe tine sa te calauzeasca.
Ma bucur ca anume "ANGY" ne-a facut cunostinta ;)

Succes!!!

Anonim spunea...

Blogule să răzbești!
Angy să ne iubești!
Că noi să știi; te iubim! :-*

Mihaela Cândea spunea...

Angy,
@m-ai întristat ieri cu Socrate, dar hai fie, te-am iertat.
@ nu am zis-o până acum, dar azi e cazul să o zic: mă bucur tare mult că "blogul Mihaela" a cunoscut "blogul Angy". Atât ţie cât şi blogului vă urez să aveţi mult succes:)
Îţi doresc din toată inima BINELE!

Angy spunea...

Napocel, multumesc mult!!! Si eu tin mult la voi! :)

Mihaela, si eu ma bucur ca te-am cunoscut, fie si virtual! Mereu am avut parte de voie buna pe blogul tau. Imi faci ziua mai frumoasa, atunci cand trec pe la tine la o sueta politica :))

Bafta multa si viata lunga tuturor blogurilor bune! :D