Plicul cu numărul 6...

Sâmbătă, 20 noiembrie 2010, începând cu ora 18:00, te invităm la Biblioteca municipală B.P. Hașdeu, la lansarea celui de-al șaselea număr al Revistei la PLIC.

Pentru că redacția revistei e foarte harnică, cel de-al şaselea număr e tipărit deja, înainte de PLIC şi suplimente. Astfel, am decis să-l distribuim gratis și fără plic deocamdată.
În numărul ăsta ne-am propus să vorbim desprecomunităţi. Ce este o comunitate și ce tipuri există? Prin ce se defineşte? Care e scopul ei? Vedeți cum au răspuns și căror comunități aparțin Sorin Tara, Radu Pavel Gheo, Moni Stănilă, Iulia Modiga, Ecaterina Bargan, Cătălina Bălan, Alex Tocilescu, Bogdan Ciupercă, Luca Dinulescu, Angela Grămadă, Dragoș Carciga. Aflați cine e prins în comunitatea funcționarilor, cine în cea a necunoscuților, pe cine nu interesează apartenența la vreuna sau cum evoluează muzica electro în România. Cine vrea hrană, nu bombe (surpriză, nu Ion Buzu) și încotro merge anarhismul. Aflați ce-au făcut în Turcia, la Ordu, Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski, ce au în comun, în viziunea lui Dumitru Crudu, Llosa și tinerii scriitori moldoveni.

Revista la PLIC nu are doar scopul de a fi citită, în timp, ea a devenit o adevărată platformă de manifestare atât pentru artiști din Republica Moldova și România, cât și pentru cei din afara țării. Astfel, după lansare, începând cu ora 19, vă invităm la o proiecție video, DINAMICA ACTIVĂ, a unui grup de artiști poloneji, JASTURBCZAK Lukasz, BRZAKALIK Justyna, SKZYPIEC Wojciech, OBALEK Lukasz, MENDREK Pawel & TETLA Leslaw. Detalii aici... .

0 comentarii: