Revista la PLIC - Apel pentru contribuții

Am coborit in ‚subsol’ unde ne veti gasi din 2011, insa in continuare suntem in asteptarea contributiilor voastre! Pentru urmatorul numar am decis sa vorbim despre proza contemporana. Cum este influentata de viata socio-politica? Ce schimbari aduce ea? Care e cartea de proza contemporana pe care ati citit-o si ati simtit ca e o bucata din realitatea in care va aflati? Putem vorbi de o noua proza contemporana basarabeana? Intr-un sens mai larg va rugam sa ne spuneti in ce masura realitatea socio-politica influenteaza viata culturala? In ce raport se afla aceste doua fenomene? Pe linga un eventual raspuns la aceste intrebari, asteptam si creatiile literare si artistice.

In lipsa unei finantari revista va aparea intr-un numar de 50 deexemplare, insa PLIC-ul va servi in continuare drept o platforma de promovare a creatiei dumneavoastra, on-line si off-line. Tocmai de aceea va rugam sa ne trimiteti propunerile pina la data de 15 februarie 2011. Textele nu trebuie sa depaseasca 5.000 de caractere, iar propunerile artistice (imagini, fotografii, film, sunet/muzica, etc.) trebuie sa contina un scurt concept impreuna cu o lista a materialelor necesare realizarii lor. Atit textele cit si propunerile trebuie sa fie originale. Noi le vom analiza pina la data de 25 februarie 2011, dupa care autorii propunerilor selectate vor fi anuntati prin email. Propunerile pot fi transmise prin email la adresa: vladimir(a)oberliht.org.md

Revista la PLIC este cea mai noua publicatie culturala din RepublicaMoldova, o revista obiect cu un caracter interdisciplinar si experimental pronunţat, care işi propune sa reflecte si sa reuneasca tendintele artistice si literare ale tinerilor din Republica Moldova si Romania, dar si din alte regiuni. Revista la PLIC stimuleaza comunicarea intre diverse grupuri de creatori, dar si intre exponenti ai altor domenii, insistand pe rolul si importanta artei, in calitate de ingredient activ, intr-o societate multiculturala ce se confrunta cu provocarile unei lumi din ce in ce mai globalizate.

Revista la PLIC | Asociatia Oberliht
Gh. Asachi Str., 53/1, lit. “A”
Chişinau 2028, Republica Moldova
+ (373 22) 286317
email: vladimir(a)oberliht.org.md
http://plic.oberliht.com
http://oberliht.com
http://www.facebook.com/oberliht

0 comentarii: