Schieffer Series: A Conversation about Russia



Hosted by:
Bob Schieffer
Chief Washington Correspondent, CBS News;
Anchor, CBS News “Face the Nation”
Panelists:
Dr. Zbigniew Brzezinski
Former U.S. National Security Adviser to President Jimmy Carter,
Counselor and Trustee, CSIS
Roger Cohen
New York Times Columnist
Lt. General Brent Scowcroft (USAF ret.)
Former U.S. National Security Adviser to Presidents Gerald Ford and George H.W. Bush,
Counselor and Trustee, CSIS
President, Scowcroft Group
For more details click here

11 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/rusii-s-au-saturat-de-putin-si-vor-alt-presedinte-sondaj-1229526

Ar fi interesant de vazut si ce face el ca sa se mentina presedinte, acum cand are popularitatea maxima! Mai ales daca se vor urma masurile economice antirusesti mai tarziu. Arata ca Hitler dar va face exact ca Hitler?

Anonim spunea...

http://www.publika.md/rusii-au-facut-totalurile-dupa-organizarea-jocurilor-olimpice--iata-cate-milioane-de-dolari-spun-ca-au-obtinut_1858111.html
e clar ce au obtinut rusii dupa Olimpiada aia, chiar si "reclama" li s-a dus dracului dupa invadarea Crimeei! AFACERE RUSEASCA

Anonim spunea...

Aparent putinica pare ca a castigat. Problema lui e cat de mult realizeaza ca nu prea are cum sa castige razboiul! Acum 1 luna, 1 luna si ceva americanii anuntau baze desfintate, taieri de cheltuieli in aparare, firme de armament care pierdeau contracte. Dupa miscarea lui putinica, astia acum au sansa sa revina in joc! Pe termen lung cel mai mult de pierdut tot rusii sunt primii. Pana la urma cei mai castigati vor fi americanii si chinezii, europenii vor pierde mai ales economic. Multi ii criticau pe americani ce neinformati erau ei de miscarile rusilor dar poate ca singura surpriza a lor este cat de prosti pot sa fie rusii pana la urma.

Angela Grămadă spunea...

Am impresia ca deznodamantul e pe aproape. :)

Anonim spunea...

ataca Rusia?
Dezordinele de ieri din Kiev organizate de ei?

Anonim spunea...

deja americanii isi muta bazele spre granita cu Rusia(actuala!). Trupe de interventie in Romania si baze in statele baltice.

Anonim spunea...

nu cumva unul (si) din motivele pentru care putinica a ales sa faca pe nebunul e ca stie ca posibilitatile Rusiei de a santaja cu gazul se apropie de sfarsit (epuizare rezerve, gaz de sist in Europa etc) si incearca sa castige cat mai mult teren (pt negociere si presiuni -gen Transnistria), in vederea pierderii acestui instrument de presiune?!

Angela Grămadă spunea...

Gaze ei mai au multe, dar schemele pe care le-au țesut prin Europa (multe dintre ele) sunt cam la limita legalității. Oricum, cred că temerile principale sunt de fapt două: 1. exportul Maidanului în Rusia; 2. pierderea Ucrainei :)

Anonim spunea...

de fapt nu e numai pierderea Ucrainei acum! Deja au dat si niste semnale si pt restul csi si nu cred ca aia(nici macar Belarusu se indeasa spre o Rusie imperialista extremista. E interesant ce vor face statele ""asiatice", Kazahstanul, Azerbaidjanul (a bagat destui banii in aparare). Probabil ca Azerbaidjanul se va apropia si mai mult spre Turcia iar Kazahstanul va juca cartea Chinei-deja aducand Rusia in pozitia de pierdere!

Anonim spunea...

". exportul Maidanului în Rusia"
NU PREA ma uit la tv rusesti dar e interesant cum le explica ei diferentele" intre fascistii ucraineini si "nevinovatii"rusi care lupta pentru "libertate" in estul Ucrainei. Nu ca as avea multe iluzii pt propaganda lor ...

Angela Grămadă spunea...

În Rusia propaganda e la ea acasă. Concluziile le faci și singur :)