Dughin UPDATE!!!




Stimate Domnule Alexandru Dughin,

De cateva zile tot incercam sa ma loghez pe portalul www.geopolitika.ru si nu reuseam. Acest lucru mi-a iritat intelectul toata saptamana, pentru ca era singurul portal rusesc dedicat in intregime restabilirii imperialismului rus. Am gasit acolo si articole despre Romania si criza ei economica, despre Revolutia Twitter-ilor de la Chisinau, in care se dadeau in stamba fel de fel de "experti rusi", despre pretentiile gagauzilor din Republica Moldova si dorinta lor pentru a-si crea un stat doar al lor sub protectorat ruso-turco-bulgaro-ucrainean, aveati articole despre Balcani si Caucaz, despre Iran si Afganistan, despre americani si europeni, care sunt prezenti peste tot unde exista petrol, gaze naturale, uraniu si arme, dar cel mai important este faptul ca existau articole si analize destinate argumentarii ideii de EURASIANISM si PANSLAVISM, doua teorii geopolitice, deosebit de importante pentru cercetarile mele.

La un moment dat devenise suspect faptul ca Dumneavostra, principalul adept al restabilirii imperialismului rus, geopolitician, filosof si sociolog, ati renuntat la acest site, unde va promovati cu tupeu ideile, argumentand aproape isteric necesitatea unirii tuturor popoarelor slave.

Ideea este ca nu doar Dumneavostra sunteti insistent, ci si eu. Azi mi-am spus ca este ultima incercare de accesare a portalului si dupa asta il exclud din lista mea de link-uri recomandate. Nu-mi puteam permite sa fac trimitere la un link, care te duce niciunde. Dar, spre uimirea mea, s-a produs o minune! Logarea a reusit! Doar ca... site-ul este altul... . In loc de geopolitica, am ajuns pe portalul Uniunii Tineretului Eurasian.

Am crezut ca am luat teapa, dar nu este asa. M-am inselat. Prin darnicia Dumneavoastra exagerata mi-ati dat posibilitatea sa vizitez de pe Russia 3 si un alt site, unde va expuneti cu si mai mult tupeu pretentiile eurasiatice.

Va multumesc din suflet, draga Domnule Alexandru Dughin! Imi va face o deosebita placere sa ma inspir de pe ambele portaluri pentru a critica nesimtirea si aberatia expusa acolo!

Cu respect,

Angela Gramada, cititor fidel si critic permanent al isteriei imperialiste rusesti


1 comentarii:

Valentin - Corneliu Clejan spunea...

Felicitări, Angela, pentru atitudinea ta curajoasă în faţa acestui real pericol antiromânesc!