Moldova pe muzica Coldplay...



Mi-am inceput ziua vizionand clipuri video: mai intai am ascultat colajul "fabricat" de Dorin Chirtoaca pe vocea lui V. Voronin despre asumarea raspunderii pentru toate atrocitatile savarsite de comunisti impotriva cetatenilor Republicii Moldova, apoi am trecut pe Youtube si am cautat filmulete despre tara mea. Este uimitor ce poate sa faca un om cu ajutorul imaginatiei, dar... nu mi-am inchipuit ca ode Chisinaului pot fi aduse pe muzica Coldplay... .




Coldplay este una din prefrintele mele muzicale, dar asta nu inseamna ca am putut sa rumeg imaginea Chisinaului unsa pe acest gen de muzica. As fi recomandat Gandul Matei "Prieten de drum" sau "Dorule", pentru ca asta am simtit atunci cand vizionam acest video. Consider ca acestea ne reprezinta mult mai mult decat o cantare englezeasca.

PS: Piesa "Prieten de drum" o dedic tuturor prietenilor mei, dar in mod special celui care recent a suferit o pierdere... .


8 comentarii:

Anonim spunea...

frumos

Angela Grămadă spunea...

Ma bucur ca va placut ce ati vazut ;)

Anonim spunea...

ma intreba daca tov. Isaev i-o fi placut si ce a citit...:)

Anonim spunea...

isaev? Esti cumva de la penibilul acela de ziar Comnuist?

Anonim spunea...

Of course, tovarasul Isaev e omniprezent in blogosfera...

tovarase Isaev, noghi v ruki i pashol na turbinka din Moldova, idi na hren inapoi in Rusia ta de unde ai venit cu 15 ani in urma.

Anonim spunea...

Tovarase Isaev, ai auzit de vazelina? :))

Sau tu n-ai nevoie? esti skolzkii din nascare, ca Diacov.

MUIEEEE

Anonim spunea...

Bravo Angy! Trebuie sa le identificam pe toate gunoaiele astea rusesti, ca sa vada si ele cat de "dulce" poate fi viata in Moldova.

Alice spunea...

Vrei Coldplay in Romania?Nu strica o mana de ajutor! Ajuta-ne sa strangem semnaturi la adresa:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p18963057.html

Multumesc!