Târgul European de Educaţie - EEF


Inaugurăm prima ediţie a Târgului European de Educaţie (20-21 februarie 2010, Bucureşti, hotel Hilton)

International Education Center are plăcerea de a anunţa prima ediţie a Târgului European de Educaţie (European Education Fair).

Peste două săptămâni reprezentanţii celor mai reputate universităţi şi şcoli din Europa vin la Bucureşti pentru a se întâlni cu tinerii români tentaţi să-şi continue studiile superioare în străinătate. Vă invităm la un evenimentul educaţional de anvergură europeană ce va avea loc între 20-21 februarie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti. Pentru vizitatorii acestui târg pregătim prezentări conexe şi ateliere interactive în cadrul cărora studenţii români şi reprezentanţii universităţilor europene vor avea ocazia să examineze împreună posibilităţi şi modalităţi de colaborare. Participarea este gratuită, înscrieri pe www.eef2010.com.

Acest eveniment va debuta cu un preambul promiţător în seara zilei de 19 februarie: 6 universităţi de top din Olanda îşi vor prezenta oferta educaţională în cadrul Holland Day între 17:00 şi 19:00 la hotel Hilton din Bucureşti.

Iniţiatoarea acestui eveniment, International Education Center (IEC) România, este o organizaţie membră EDvisory, o reţea internaţională de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional (www.iec.ro). IEC promovează mobilitatea educaţională pentru elevii şi studenţii din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Macedonia, desfăşurând programe de plasament liceal şi universitar.

1 comentarii:

olga spunea...

venim, venim :)