Info Prut se lansează!

Sâmbătă, 21 mai 2011, începând cu ora 20:00, la Clubul Ţaranului (Kiseleff, nr.3, intrarea Monetăriei) va avea loc lansarea publicaţiei de ştiri online Info Prut, în cadrul spectacolului aniversar cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a Institutului Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din străinătate.

Iniţiativa demarării proiectului ,,Info Prut” aparţine unei echipe tinere de absolventi de studii superioare în domeniile sociologie şi ştiinţe politice şi este susţinută de Institutul Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din străinătate.

Info Prut este singura publicaţie online de ştiri, analize, opinii şi investigaţii din România care îşi propune să identifice şi să prezinte teme de actualitate referitoare la Republica Moldova.

Totodată, Info Prut vine cu intenţia reflectării unei imagini complete şi corecte asupra realităţii din Republica Moldova, în ansamblul ei de probleme sociale, politice, economice şi culturale.

Rubricile site-ului răspund aşteptărilor şi intereselor celor care conştientizează necesitatea familiarizării cu situaţia actuală a Republicii Moldova, precum şi ale celor deprinşi cu informarea zilnică asupra evenimentelor importante care au loc în partea stângă a Prutului.

1 comentarii:

Napocel spunea...

Binevenit! Asteptam informatii clare, detaliate, verificate! Ca de baloane-caricaturi gen Unimedia ne-am saturat!